YIN YANG YOGA OIRSCHOT

Yin yang yoga in Oirschot is de perfecte combinatie van actieve en rustige houdingen. Waar je bij de meeste yogavormen je spieren actief moet aanspannen, probeer je deze bij yin yoga juist los te laten. Houdingen worden langer vastgehouden, enkele minuten, en vaak zittend uitgevoerd. Yang yoga daarentegen is een stuk actiever, hier worden de houdingen maar kort vastgehouden. Yin yoga heeft als doel het bindweefsel en de gewrichten te versoepelen en versterken, yang yoga richt zich op het versterken van de spierkracht en lenigheid.

 

EEN LES YIN YANG IN OIRSCHOT VOLGEN

Ook voor yin yang yoga in Oirschot geldt dat je zelf bepaalt hoever jij hierin wilt gaan. Jouw grenzen zijn bepalend. Hoever kun jij fysiek gaan? We gaan nooit over grenzen heen, om zodoende blessures te voorkomen. Wil je ook eens een les yin yang in Oirschot volgen? Bij Atma Yoga is de eerste les altijd gratis. En dankzij het rustige tempo is yin yang yoga door iedereen te volgen.

 

Heb je veel last van spanningen of stress? Met een les yin yang in Oirschot kom je tot rust, terwijl je toch fysiek uitgedaagd wordt. Bekijk onze flexibele abonnementen. Er wordt op woensdag lesgegeven. Neem contact met ons op om je aan te melden of vul online het contactformulier in. We zien je graag binnenkort in onze moderne yogastudio in Oirschot!

 

 

Atma Yoga